Hoofdgerechten

Ruim aanbod in hoofdgerechten

- Traag gegaarde varkenscarré met marktgroentjes
- Borst van hoevekip “Archiduc”met vers bereide kroketjes
- Kippenrollade met pesto en mozzarella
- Met prei gevulde kippenfilet à la Bonne Femme
- Coq au Vin met zilveruitjes en champignons
- Traag gegaarde kalkoenfilet, gevuld appeltje, kroketjes
- Gelakt kalkoengebraad met zuiderse ovenaardappeltjes
- Jonge zacht gebakken kalkoenfilet met marktgroentjes
- Stoofpotje van varkensvlees met Duvel en Luikse stroop
- Pannetje met varkenscarré “Orloff”
- Gebraad van Belgisch zwijntje met warme ananas/perzik
- Gemarineerd gebraad met graanmosterdsausje, Rösti 
- Konijn met jagersausje marktgroentjes en krokketjes 
- Konijn in kriekenbier met gebakken appel en pruimen
- Borst van hoeveparelhoen geparfumeerd met dragonsausje
- Gelakte eendenborst met perensiroop en rozemarijn
- Gevlamde eendenborstfilet met een sausje van kriekenbier
- Magret van franse eend met sinaasappelsausje
- Zacht wit van parelhoen met muskaatdruifjes
- Varkenshaasje met oesterzwammensaus en marktgroentjes
- Varkenshaasje met Haasdonkroomsausje en sperzieboontjes
- Zuiders gevuld varkenshaasje, pestosausje- warm tomaatje
- Gevuld varkenshaasje met gedroogd fruit, knolselderpuree
- Gemarineerd varkenshaasje met Parijse champignons 
- Rundslende, tuinverse groentjes ”Marchand de Vin”
- Rosbief à la Grand Mère (wortelen, erwtjes, kroketjes)
- Chateaubriand met pepersausje en gratin dauphinois
- Entrecôte met Bordelaisesaus en oesterzwammen
- Entrecôte “Béarnaise”,kruidenslaatje, frietjes
- Lamskoteletjes met rozemarijn en aardappeltje in de schil
- Lamsfilet met marktgroentjes ,dragonsausje en gratin
- Lamskroontje met primeurs en Haasdonk roomsausje
- Kalfscarrégebraad met een tuinvers groentenboeket
- Ossehaasfilet met fijne groentjes en roomsausje
- Sappig gebakken kalfsfilet met marktgroentjes en kroketjes

Wildgerechten (seizoen) :

- Wilde eend à l’Orange vergezeld van gecarameliseerd witloof
- Stoofpotje van reeschouder “Saint-Hubert”
- Sappig gebakken Fazantenfilet sausje van boschampignons
- Hertenkalfsfilet met een rijkelijk fruit- en groentenboeket
- Reefilet met peertje in de rode wijn en knolserdermousseline
- Médaillon van ree met bospaddestoelen en veenbessensausje
- Hertenfilet “Grand-Veneur” met amandelkrokketjes 
- Everzwijnfiletmootjes rijkelijk overgoten met een wildsausje
- Hazenrugfilet “Arlequin”
- Duo van fazantenfilet en hazenrugfilet “Grand – Veneur”

Végétarische gerechten :

- Oosterse groentenwok
- Groentenlasagna
- Ravioli van spinazie met 3 kazensaus
- Groentenbrochettes op een bedje van juliennegroentjes
- Bladerdeegbeursje gevuld met buffelmozzarella

Al onze bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met dagverse marktgroentjes (volgens het seizoen) en zijn vergezeld van kroketjes, frietjes of gratin dauphinois.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contacteer ons

Feestzalen Olympia
Ann en Karin Roelandt - Peter Vereecken
Adres: Kruibekesteenweg 8
9120 Beveren-Waas
Tel: 03/775.27.96
BTW: BE 0678962980
Email: info@feestzalen-olympia.be

Locatie feestzalen Olympia